Karamba är en rolig spelsajt som främst inriktar sig på slots och skraplotter. De startade sin verksamhet 2005 och har vuxit i rask takt sedan dess. Karamba har en användarvänlig hemsida som är lättnavigerad och inbjudande. Du spelar direkt i webbläsaren utan att behöva ladda ner någon klient. Karamba erbjuder bland annat spel från NeoGames och svenska Net Ent. Karamba finns också tillgänglig som mobilversion.

På Karamba kan du testa på alla de olika spelautomaterna som finns på sidan. På det här webbcasinot hittar du de allra nyaste videoslottarna såväl som de mer klassiska spelautomaterna. Det bästa är att du kan spela med låtsaspengar direkt i webbläsaren. Då kan du enkelt se om det finns något spel du tycker om. Det kan också vara skönt att se om du lyckas vinna något. Om du känner att det är rätt för dig kan du sedan börja spela om riktiga pengar. Du kan testa många olika spelautomater helt gratis för att inte i förhand behöva lägga ned massa pengar på något du ändå inte tycker var kul.

För att få en liten tjuvstart med ditt spelande kan du hämta välkomstbonusar på Karamba. På Karamba använder de sig just nu av en välkomstbonus de kallar för Mega välkomstbonus. I grund och botten innebär det att Karamba dubblar din första insättning. Då kan du utan att lägga in för mycket pengar ändå ha en del att spela för. Utöver din fördubblade insats får du dessutom 100 free spins.

Ett generöst utbud av betalningsmetoder som Neteller, Skrills, Trustly och Ukash går att använda. Den senaste krypteringsteknik används för att garantera säkra och trygga överföringar. Supporten nås dagligen på telefon mellan 08:00-13:00. Du kan även kontakta via mail eller live-chatt.

Spela här