Spela med riktiga pengar

Ett sätt man tydligt kan se hur långt utvecklingen kommit på är att jämföra en gammal spelautomat med en av de nya och tekniskt avancerade videoslotsen. Ett av de bästa exemplen är Starburst, äventyret bland stjärnorna.

Starburst är en i raden av populära spel från framgångsrika spelleverantören Net Ent. Starburst hittar du hos merparten av marknadens nätcasinos. Designen är enkel men ändå stilfull och inbjudande med sina färgsprakande toner. Spelet är klassikt uppbyggt med fem hjul och 3 stycken rader. Du kan spela mellan 1-10 insatsrader på olika insatsnivåer och myntvärden. Det finns två stycken specialfunktioner, en wildsymbol och en funktion som kallas “win both ways” vilket innebär att vinster utbetalas både från vänster och höger. Wildsymbolen ersätter som bekant vanliga symboler och har förmågan att expandera sig själv. En autospelsfunktion där du själv bestämmer antalet omgångar du vill spela går att kopplas på.

Man tänker ofta att man måste spela om riktiga pengar när man håller på med spelautomater. Idag har du faktiskt riktigt bra möjligheter att spela de senaste videoslotsen utan att bli en krona varken rikare eller fattigare. För att locka spelare och för att visa hur en skön en modern videoslot fungerar så går det alldeles utmärkt att spela slots som Starburst med låtsaspengar direkt i webbläsaren. Då kan du få en känsla för hur det känns att spela Starburst och kanske väljer du då att börja spela om pengar.

När du valt att börja spela med riktiga pengar kan du se till att få ett litet extra startkapital. Det finns gott om diverse välkomstbonuserbjudanden du kan välja och vraka mellan. Oftast handlar det om att du får din första insättning fördubblad. Ibland kan det vara ännu mer generöst men det är inte alltid det går att hitta. Du kan också ha tur och hitta free spins på din favoritslot, kanske till Starburst?